Steeds vaker worden zonnepanelen geplaatst op stallen, loodsen en bedrijfsgebouwen, in combinatie met nieuwbouw of dakrenovatie. Een nieuw dak, gecombineerd met zonnepanelen vormen samen een duurzame investering voor de toekomst.
Als totaalleverancier bieden wij u daarom ook een totaalpakket aan.

Samenwerken biedt voordelen !
Voor zonnepanelen werken we samen met vaste partners. Dit zijn zowel commerciële partners als partners die eerder maatschappelijk en sociaal georiënteerd zijn. De zonnepanelen expert komt altijd zelf bij u langs voor het juiste advies. Door de korte lijnen kunt u erop vertrouwen dat alles van A tot Z goed geregeld wordt.

Zonnepanelen op het dak

Eisen voor dak met zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen op uw (nieuwe) dak plaatsen? Dan heeft u sandwichpanelen met een staaldikte van minimaal 0,50 mm nodig. Liggen er golfplaten op uw dak, dan is het belangrijk dat deze niet te oud zijn. Bovendien is het niet aangewezen dat de levensduur van uw zonnepaneel langer is dan de levensduur van uw oude dak. Twijfelt u of uw (nieuwe) dak voldoet aan de eisen? Wij adviseren u graag wat voor u de beste dakoplossing is.

Kwaliteitsvolle zonnepanelen

Kwaliteitsvolle zonnepanelen

Als landbouwer wenst u uiteraard hoogwaardige zonnepanelen die bestand zijn tegen alle omstandigheden op de boerderij, zoals ammoniak, stof, zand en vocht. Onze partners staan gekend om de hoge kwaliteit materiaal en hun solide garanties.

Kosten besparen

Kosten besparen

Door samen te werken kan er worden bespaard. Wanneer mogelijk, proberen we ervoor te zorgen dat de werken perfect op elkaar aansluiten. Op die manier ondervinden uw activiteiten zo weinig mogelijk hinder. Het is bijvoorbeeld vaak mogelijk om veiligheidsvoorzieningen te combineren ; tijdens het vervangen van dakbeplating en de bevestiging van zonnepanelen hoeven we dan maar één keer netten en randbeveilliging te plaatsen.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord