Is uw bedrijfsgebouw toe aan een dak- of gevelrenovatie ?

M.M Montage is gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties, en doorheen gans België renoveren wij bedrijfsgebouwen. Of het nu gaat om een kleine loods of een grote fabriek, wij hebben de ervaring om u te begeleiden.

Met een renovatie van uw gevel of dak ziet alles er weer als nieuw uit.  

In het geval van een renovatieproject denken wij graag met u mee en adviseren wij u uitgebreid over de verschillende dak -en gevelopties, de type panelen, golfplaten, kleuren en de wijze van afwerking.  

Wij realiseren uw renovatieproject, indien gewenst, vanaf de tekening (met een 3D-ontwerp) tot aan de montage van de nieuwe dak- en of gevelpanelen.  

 

Afwerkmogelijkheden voor uw dak

Voor de afwerking van uw dak, zijn er uiteraard tal van mogelijkheden. Bespreek uw wensen zeker met de verkoper. Maar als tip kunnen we alvast het volgende meegeven: 
1. U hebt steeds de keuze tussen een golfplaten of sandwichpanelen dak.
2. Bij sandwichpanelen wordt er eigenlijk altijd afgewerkt met een stalen, gezette windveer, verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Een golfplaten dak kan echter ook met stalen windveren of stalen nokken. Kiest u voor deze optie, dan is het belangrijk dat u dit van tevoren goed doorspreekt met onze verkopers en projectleiders.

 

Partner voor aannemers dak- en gevelsystemen| M.M Montage

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak- en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere A-merk sandwichpanelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers.

 

 

Enkele redenen om te kiezen voor dak- en gevelrenovatie voor een gebouw of loods

Professionele uitstraling

De nieuwe dak- en gevelbeplating geeft uw gebouw of loods weer een nieuw en professioneel uitzicht. 

Duurzaamheid

Door het vernieuwen van dak - en gevelbeplating verhoogt de isolatiewaarde normaliter aanzienlijk. Dit zorgt ervoor dat uw pand duurzamer of zelfs energieneutraal wordt. 

Goede investering

Een renovatie verhoogt de marktwaarde van uw gebouw of loods aanzienlijk en in die zin is het vaak een goede investering.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord