Uw totaalleverancier voor dak- en wandbeplating

Bouwt u een nieuwe stal of loods? Dak- en gevelbeplating is al jarenlang onze specialiteit, zowel voor grote als kleine nieuwbouwprojecten in de landbouwsector. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in stalventilatie en daglicht oplossingen.

Wilt u graag het maxmimum uit uw investering halen? We bekijken samen met uw hoe we dit kunnen aanpakken. 

 

 

Golfplaten of sandwich panelen op uw dak?

Weet u het verschil tussen golfplaten en sandwich panelen? In dit filmpje vertellen we u welke van de twee het beste bij uw project past. Hieronder vindt u alvast een overzicht:

1. Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen en loodsen die niet geïsoleerd dienen te worden, of die na-geïsoleerd worden omdat dit nodig is omwille van de luchtgeleiding. 
2. Met sandwich panelen isoleer je je dak in één keer en haal je tegelijkertijd hogere RC waardes. Dit bespaart o.a. op de bouwtijd.

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. A-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord