U wil het asbest op stal, schuur of loods laten verwijderen (saneren)?

Misschien is het echt tijd voor een nieuw dak, maar weet u nog niet wat de mogelijkheden zijn? Het vervangen van een asbesthoudend dak vraagt zorg en aandacht.
M.M Montage adviseert en helpt u bij het saneren van asbest en het plaatsen van een nieuw dak.
Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan zonnepanelen en daarbijbehorende subsidie?
Bekijk hier onze brochure en prijzen: Productbrochure.

 

Hieronder leest u hoe het vervangen van een asbest dak in zijn werk gaat.

Asbestsanering stal, schuur of loods | M.M Montage

In 4 stappen naar een asbestvrije stal, schuur of loods

In 4 stappen regelen wij de asbestsanering van uw stal, schuur of loods. In het kort :

  1. Asbestinventarisatie en verwijderen : wij regelen de aanmaak van een asbestinventaris en doen de nodige aangiftes. 
  2. U zorgt voor een schone omgeving rondom uw stal, schuur of loods.
  3. Wij verzorgen de asbestsanering en afvoer.
  4. Wij monteren snel en vakkundig een nieuw dak, inclusief advies over de beste dak-oplossing voor uw project.

Hieronder lichten we onze werkwijze verder toe.

 

Werkwijze asbestsanering van uw stal, schuur of loods


1. Asbest dak vervangen

Bij het vervangen van een asbesthoudend dak komen een aantal zaken kijken. Wanneer u uw dak laat vervangen door een aannemer, dient een melding te worden gemaakt bij de FOD Waso. Daar zorgen wij uiteraard voor. Bovendien heeft u een asbestinventarisatie rapport nodig. Wij ontzorgen u graag hierin en kunnen het asbestrapport voor u in orde maken. 

Hoe gaat het opmaken van het asbestrapport in zijn werk? Eerst en vooral komt één van onze medewerkers bij u langs om een inventarisatie te maken. Vervolgens wordt het dak gecontroleerd en een staal genomen. Daarna voorzien wij het rapport en doen de nodige aanvragen. 

Hoelang duurt dit meestal? U dient voor de volledige procedure een doorlooptijd van ongeveer drie weken in gedachten te houden. 
 

2. Een schone omgeving rondom uw stal, schuur of loods

Wanneer we bij u aan de slag gaan met het vervangen van een asbest dak, nemen wij al het materiaal mee dat wij nodig hebben om de werf perfect uit te voeren. Dat kunnen objecten zijn die veel ruimte in beslag nemen, zoals een vrachtwagen, een hoogtewerker, een deco-unit of een kraan. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren zorgt voor een goede bereikbaarheid rondom uw stal of loods.

Een bezemschone werkomgeving stellen wij op prijs, maar we blijven wel realistisch. Rondom het dak werkt het voor ons het prettigst als er bijvoorbeeld geen zaken zoals spinnenwebben meer aanwezig zijn.
 

3. Asbestsanering en afvoerkosten

Voor het afvoeren van asbest gelden strenge regels. Verkeerd afgevoerd asbest kan namelijk gevaarlijk zijn.  Het is daarom belangrijk dat het afvoeren van asbest zorgvuldig en veilig wordt gedaan.

De kosten van het afvoeren van asbest bedragen zo’n zeven procent van de totale kosten. Wij vermelden de afvoerkosten altijd duidelijk van tevoren op onze offertes. U komt bij ons nooit achteraf voor verrassingen te staan. Klik hier als u een prijs wilt opvragen voor het vervangen van uw asbest dak!
 

4. Montage van een nieuw dak

Wij adviseren u graag over de beste dak-oplossing in uw situatie. Welk materiaal kiest u bijvoorbeeld? In de ene situatie zijn golfplaten een prima oplossing, in een andere situatie passen panelen misschien beter. 
Vervanging van het dak is een mooi moment om naar verbeterpunten te kijken. Meer lichtinval, isolatie, energiebesparing, verduurzaming: de mogelijkheden zijn divers. Wat uw plannen ook zijn, met onze brede kennis en ervaring op het gebied van vervanging van daken kunnen wij u altijd geheel op maat deskundig adviseren.

Vervanging van een dak kan ook een mooi moment zijn om te starten met zonnepanelen. Op steeds meer stallen en schuren zie je tegenwoordig zonnepanelen. Een nieuw dak combineren met zonnepanelen vormt een duurzame investering voor de toekomst. M.M Montage kan u als totaalleverancier een totaalpakket aanbieden dat bestaat uit vervanging van uw dak en installatie van zonnepanelen.

Voor zonnepanelen werken we samen met vaste partners. Door onze kennis en kunde te combineren, leveren wij een uitstekend eindresultaat op. Met een nieuw dak en zonnepanelen bent u klaar voor de toekomst en kunt u behoorlijk op energiekosten besparen. 
 

Partner voor aannemers | M.M Montage

Partner voor aannemers

Bent u op zoek naar een partner in asbestsanering? Bij M.M Montage bent u aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis zelf in huis. Vanaf het eerste advies tot het eigenlijke saneren van asbesthoudende materialen en de montage van een nieuw dak. 

Meer informatie voor aannemers.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord