Bent u van plan uw huidige stal, schuur of loods te laten renoveren? Of staat uw project nog maar net in de startblokken?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw renovatieproject of nieuwbouw?
 
M.M Montage is al jarenlang specialist in duurzame dak - en gevelrenovaties. Wij ontzorgen u van de asbestinventarisatie tot de aanvraag van de overheidssubsidies.  
 
We denken graag met u mee om tot het mooiste resultaat te komen, ongeacht of u dit nu in eigen beheer doet of door middel van een aannemer. 

In 3 stappen naar nieuwe dak- en wandbeplating voor uw stal.

Onze klanten vertellen

"

Dak uit jaren zestig

"Ik vond het niet langer verantwoord om de asbesthoudende platen te laten zitten. De oudste loodsen dateren uit de jaren zestig, dan bestaat het risico dat asbestvezels loslaten. En wat gebeurt er bij een brand?"

Harry Havenkorte

"

Renovatie Manege

"Er werd excellent werk geleverd. Goede kwaliteit, super snelle service en een correcte prijs. Dat is hoe ik het graag zie!"

Nicole Banens

"

Totaal ontzorgd

'M.M Montage heeft ons heel goed geholpen en echt ontzorgd door onder meer de papierwinkel rond de asbestverwijdering te regelen. Tevens hebben ze een strak plan gemaakt en dit in twee dagen tijd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Het enige wat wij hoefden te doen, was het verplaatsen van de 50 paarden'

Conny Agterberg

Partner voor aannemers dak- en gevelsystemen | M.M Montage

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak- en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord