Uw partner voor een duurzame dak- en gevelrenovatie!

Bent u van plan uw huidige stal, schuur of loods te laten renoveren?
Denkt u eraan om uw gebouwen te verduurzamen? Wij helpen u graag! 
M.M Montage is al jarenlang specialist in volledige dak - en gevelrenovaties. Wij ontzorgen u van de asbestinventarisatie tot de aanvraag van de overheidssubsidies.  
Staat uw project nog maar net in de startblokken? We denken graag met u mee om tot het mooiste resultaat te komen, ongeacht of u dit nu in eigen beheer doet of door middel van een aannemer. 
Heeft u een specifieke vraag? Stuur ons gerust een bericht via de contact knop!
 
 
 

In 3 stappen naar nieuwe dak- en wandbeplating voor uw stal.

Onze klanten vertellen

"

Dak uit jaren zestig

"Ik vond het niet langer verantwoord om de asbesthoudende platen te laten zitten. De oudste loodsen dateren uit de jaren zestig, dan bestaat het risico dat asbestvezels loslaten. En wat gebeurt er bij een brand?"

Harry Havenkorte

"

Totaal ontzorgd

'M.M Montage heeft ons heel goed geholpen en echt ontzorgd door onder meer de papierwinkel rond de asbestverwijdering te regelen. Tevens hebben ze een strak plan gemaakt en dit in twee dagen tijd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Het enige wat wij hoefden te doen, was het verplaatsen van de 50 paarden'

Conny Agterberg

"

Ontzorgd van A tot Z

"Wij wilden de asbest in ons bedrijf verwijderen. M.M montage heeft ons vanaf het eerste moment goed ondersteund en heeft ons ook echt geholpen met het papierwerk. Bovendien werd er een gestroomlijnd plan gemaakt, dat werd gerealiseerd in twee dagen. Het enige waar we ons dienden op toe te leggen was onderdak voor onze 50 paarden verzorgen."

Conny Agterberg, Utrechtse Manege

Bekijk onze projecten

  • All
  • Landbouw
  • Industrie
partner wand en gevelbeplating

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord