paardenstal renoveren

Stal renoveren of nieuw bouwen?

Heeft u renovatieplannen of gaat u nieuw bouwen? Als totaalleverancier op het gebied van dak, wand -en gevelsystemen verzorgen wij naast de volledige montage tevens de levering van de producten. En dat begint natuurlijk met een goed advies. Wij inventariseren uw wensen, bekijken uw persoonlijke situatie , maken de plannen op en geven u op basis daarvan een goed advies. Veel advies is product gerelateerd. We geven u graag meer informatie over de toepassing van geïsoleerde dakplaten, sandwichpanelen, golfplaten, zetwerk, ventilatie- en daglicht oplossingen. 

 


Een nieuw dak in 3 stappen

 

 

Nieuw licht in paardenstal

Licht in de stal

Zo zijn er bijvoorbeeld veel verschillende mogelijkheden om licht in de stal naar binnen te brengen. Bij vezelcement golfplaten zijn driewandige polycarbonaat lichtplaten een veel toegepaste oplossing. Bij een sandwichpanelen dak kan er gebruik worden gemaakt van lichtcasettes of polycarbonaat lichtplaten. Die laatste hebben een dikte van 4mm en zijn voordeliger dan de lichtcassettes, maar de isolatiewaarden zijn minder. Daarnaast biedt een aluminium nok systeem, voorzien van 12 mm vlakke polycarbonaat platen, goede mogelijkheden om licht vanuit de nok in de stal te brengen. Deze oplossing biedt ook goede opties om de ventilatie te verbeteren. 

Onze klanten vertellen

"

Vervanging asbesthoudende daken

"Ik heb geen moment spijt gehad van de samenwerking met van Middendorp. Qua prijs zijn ze zeker niet de duurste en het werk werd heel vlot afgehandeld. Het zijn echt harde werkers, daar hou ik wel van."

Toon Kuipers
 

**

"

Dak uit jaren zestig

"Ik vond het niet langer verantwoord om de asbesthoudende platen te laten zitten. De oudste loodsen dateren uit de jaren zestig, dan bestaat het risico dat asbestvezels loslaten. En wat gebeurt er bij een brand?"

Harry Havenkorte

"

Totaal ontzorgd

'M.M Montage heeft ons heel goed geholpen en echt ontzorgd door onder meer de papierwinkel rond de asbestverwijdering te regelen. Tevens hebben ze een strak plan gemaakt en dit in twee dagen tijd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Het enige wat wij hoefden te doen, was het verplaatsen van de 50 paarden'

Conny Agterberg

Offerte aanvragen? Vul in twee minuten onderstaand formulier in

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord