De beste oplossing voor uw dak

Heeft u een pand met een verouderd, beschadigd of slecht dak? Bij golfplaten ouder dan 20 jaar, neemt de slijtage vaak al toe. Wellicht heeft u al eens nagedacht over een dakrenovatie, misschien wel met zonnepanelen. Wil u graag één en ander in detail bespreken? 

Wij helpen u graag om tot de beste en meest economische oplossing te kkokmen voor uw situatie. 

Zo helpen wij u met het vinden van de beste oplossing voor uw dak

Thomas Bonamie

Stap 1: Advies op maat

Wij denken graag met onze klanten mee over de best mogelijke oplossing. Geen enkele situatie is dezelfde en dus werken we altijd vanuit uw specifieke situatie.  Onze offertes bieden steeds een totaaloplossing, zodat u geen verrassingen krijgt achteraf. Door onze flexibele aanpak is afstand geen probleem en kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies doorheen gans België. 

Stal met nieuw dak en zonnepanelen

Stap 2: Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding wordt op een zo eenvoudig mogelijke manier gedaan voor u. Het dak wordt opgemeten door één van onze teamleden. De bereikbaarheid rond de werf wordt bekeken, alsook de veiligheidsmaatregelen die dienen genomen te worden. Veiligheid is zeer belangrijk voor ons, dus houden we ons systematisch aan de vereiste normen. Zo zal altijd valbeveiliging én randbeveiliging worden voorzien, daar waar nodig. 

Uitvoering asbest verwijdering

Stap 3: Uitvoering

Wij beschikken over eigen materieel. Daardoor is vakkundige montage en afwerking mogelijk, zodat vee of gewas zo min mogelijk hinder ondervindt. Wij werken zo efficiënt mogelijk zodat u en uw bedrijf zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werken.

Zonnepanelen op uw nieuwe dak?

Zonnepanelen worden veelal toegepast op panelen. Het kan wel op golfplaten, maar de montagekosten zijn echter wel hoger. Wij leveren en monteren zelf geen zonnepanelen, maar werken hiervoor samen met diverse ervaren partners. 

Er is mogelijkheid tot energieinvesteringsaftrek (EIA) Tevens wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de SDE+ subsidie die ook in 2020 weer gestimuleerd wordt. De SDE+ subsidie is zeer aantrekkelijk, het wordt regelmatig toegepast om ook de kosten voor het hele nieuwe dak te bekostigen!

Handige links voor als u overweegt om zonnepanelen op uw dak te leggen:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord